Stoelmassage Groningen

stoelmassage groningenZakenmasseurs heeft al veel stoelmassages gegeven in Groningen. Groningen is een stad met veel bedrijvigheid én met veel goede stoelmasseurs. Zakenmasseurs levert ervaren, gediplomeerde masseurs voor stoelmassage bij bedrijven in Groningen.

Cursussen en nascholingen stoelmassage Groningen

In Groningen worden cursussen stoelmassage gegeven, onder andere door de Dutch Bodywork Academy. Zakenmasseurs geeft ook een cursus stoelmassage, waar ook veel cursisten uit Groningen (stad en provincie) op af komen. Zakenmasseurs heeft daarom veel gecertificeerde stoelmasseurs beschikbaar voor stoelmassage in Groningen. Voor masseurs uit de regio Groningen worden regelmatig massageavonden georganiseerd.

Opdrachten stoelmassage in Groningen

Een belangrijke opdrachtgever voor stoelmassage in Groningen is woningcorporatie De Huismeesters. Jarenlang verzorgde Zakenmasseurs daar op twee dagen per week stoelmassages voor de medewerkers. Door de gewijzigde eisen die de wetgever aan woningcorporaties stelt kon het contract helaas niet verder worden verlengd. Verder heeft Zakenmasseurs een aantal opdrachten stoelmassage verzorgd voor Pudding Events in Groningen (2x Secretaressedag), en op de Dag van de Leraar.

Een heel bijzondere opdracht stoelmassage Groningen was op de Opkikkerdag voor Suzanne, op 30 augustus 2012. Erg leuk was ook een opdracht stoelmassage voor het Waterschap Noorderzijlvest in Groningen, en voor de gezondheidsweek van Zorggroep Groningen.

Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie, en heeft zo’n 190.000 inwoners waarvan 30.000 studenten. Met in totaal 50.000 studenten is Groningen dan ook echt een studentenstad met een levendig uitgaansleven.