3e donderdag van april: Secretaressedag

3e donderdag van april: Secretaressedag

secretaressedag stoelmassage

Wat is Secretaressedag?

Secretaressedag is een van oorsprong Amerikaans bedenksel. Het is op 20 april 1989 in Nederland geïntroduceerd door Secretaresse Magazine (het huidige Management Support Magazine), StarJob Secretaresse Uitzendbureau (het huidige StarJob the secretary network), Schoevers, Fleurop en Bloemenbureau Holland. Het heette toen ‘Secretary’s Day’. De bedoeling van het jaarlijkse evenement was om de secretaresse in het zonnetje te zetten, stil te staan bij zijn/haar toegevoegde waarde voor de organisatie en om het imago van het secretaressevak te verbeteren. Daarbij richtten de organisatoren zich op de managers en op secretaresse zelf. Ook in andere landen bestaat een jaarlijkse secretaressedag (onder andere in België en de Scandinavische landen). Bron: Wikipedia.

Stoelmassage op Secretaressedag!

Mag uw secretaresse op Secretaressedag het door haar zelf bestelde bloemetje mee naar huis nemen? Dat is wel het minste natuurlijk. Uw secretaresse zal een “tastbaar” blijk van waardering in de vorm van een heerlijk ontspannende behandeling stoelmassage van Zakenmasseurs zeker waarderen!

Secretaressedag valt altijd op de 3e donderdag van april. Wacht niet te lang met iets te regelen! Bel even stiekem met Zakenmasseurs op 06-1888 6199, en we gaan de verrassing graag voor u regelen. Te lastig om even zelf te bellen? Laat hieronder uw telefoonnummer achter en wij bellen u buiten kantooruren even terug. Secretaressedag wordt een dag om nooit te vergeten!Zakenmasseurs heeft eerder stoelmassages verzorgd op Secretaressedag, onder andere bij Pudding Events in Groningen en bij de Stichting Welzijn Midden-Drenthe in Beilen.

Bijzondere dagen ,