Stoelmassage Hoogeveen

Stoelmassage Hoogeveen

Zakenmasseurs is een gespecialiseerd bedrijf dat stoelmassages en bedrijfsmassages aanbiedt in Hoogeveen. Deze ontspannende stoelmassages duren ongeveer 15 tot 20 minuten en worden uitgevoerd op een speciale massagestoel. Wat het extra toegankelijk maakt, is dat de massages worden gegeven over de kleding heen. Hierdoor is het een laagdrempelige ervaring voor de ontvanger. Stoelmassages zijn daarom bijzonder geschikt voor bedrijven en evenementen in Hoogeveen, waar ontspanning en stressverlichting gewaardeerd worden.

Bied je werknemers in Hoogeveen een stoelmassage als bedrijfsmassage aan en verminder daarmee diverse fysieke klachten die kunnen leiden tot ziekteverzuim. Hoog werkdruk, werkstress en RSI-klachten dragen bij aan het aantal ziekmeldingen. Met de bedrijfsmassages van Zakenmasseurs kunnen je werknemers ontspannen en zal het stressniveau afnemen, wat op zijn beurt de productiviteit verhoogt. Onze stoelmasseurs zijn ook beschikbaar voor stoelmassages op evenementen en beurzen in Hoogeveen. Geef de bezoekers van jouw beursstand een geweldige en ontspannende ervaring door hen een stoelmassage ter plaatse aan te bieden. Ze zullen je stand zeker niet snel vergeten na zo’n heerlijke massage.

De voordelen van bedrijfsmassage:

  1. Vermindert werkstress bij werknemers.
  2. Voorkomt fysieke klachten zoals RSI.
  3. Verlaagt het aantal ziekmeldingen in uw bedrijf.
  4. Verhoogt de productiviteit onder werknemers.

Voordelen van evenementmassage:

  1. Trekt gegarandeerd de aandacht naar uw beursstand.
  2. Zorgt ervoor dat evenementbezoekers langer bij uw stand blijven.
  3. Laat een blijvende indruk achter bij de bezoekers over uw organisatie.
  4. Is toegankelijk en biedt een heerlijke ontspanning.

Zakenmasseurs heeft al een heel aantal opdrachtgevers in Hoogeveen mogen bedienen. Hoogeveen is een stad met veel bedrijvigheid én met veel goede stoelmasseurs. Zakenmasseurs levert ervaren, gediplomeerde masseurs voor stoelmassage bij bedrijven in Hoogeveen.

Zakenmasseurs geeft ook een cursus stoelmassage, waar ook veel cursisten uit Hoogeveen en omstreken op af komen. Zakenmasseurs heeft daarom veel gecertificeerde stoelmasseurs beschikbaar voor stoelmassages in Hoogeveen.

Opdrachten stoelmassage in Hoogeveen

Zakenmasseurs heeft een pilot met stoelmassage uitgevoerd voor Yarden in Hoogeveen. Gedurende een periode van een paar maanden zijn daar behandelingen gegeven, en is onder de medewerkers een onderzoek uitgevoerd naar hun ervaringen.

Om bij de uitvaartbranche te blijven: Zakenmasseurs heeft ook jarenlang stoelmassages gegeven bij uitvaartorganisatie DELU. Die zijn later opgenomen in een organisatie uit Emmen, en toen zijn de stoelmassages in Hoogeveen helaas gestopt.

Ook voor de Gemeente Hoogeveen heeft Zakenmasseurs al regelmatig opdrachten stoelmassage uitgevoerd. In het gemeentehuis van Hoogeveen zijn we inmiddels goed bekend. In diverse locaties in het gemeentehuis van Hoogeveen hebben we al stoelmassages kunnen verzorgen voor de medewerkers.

Leuke opdrachten stoelmassage hebben we ook gedaan voor TVM: bij hen op kantoor in Hoogeveen ter gelegenheid van de aftrap van een personeelsevenement. Later ook op het TT-circuit in  Assen, bij de uitreiking van een award voor Veilige Rijder.

Verder heeft Zakenmasseurs stoelmassages verzorgd in Hoogeveen op locaties van Zorgcombinatie Noorderboog en Area Reiniging.

Een belangrijke opdrachtgever voor stoelmassages in Hoogeveen is Taxiwerq, waar Zakenmasseurs twee dagen per week de medewerkers ondersteunt met stoelmassages.