Stoelmassage Hoogeveen

Zakenmasseurs heeft al een heel aantal opdrachtgevers in Hoogeveen mogen bedienen. Hoogeveen is een stad met veel bedrijvigheid én met veel goede stoelmasseurs. Zakenmasseurs levert ervaren, gediplomeerde masseurs voor stoelmassage bij bedrijven in Hoogeveen.

Zakenmasseurs geeft ook een cursus stoelmassage, waar ook veel cursisten uit Hoogeveen en omstreken op af komen. Zakenmasseurs heeft daarom veel gecertificeerde stoelmasseurs beschikbaar voor stoelmassages in Hoogeveen.

Opdrachten stoelmassage in Hoogeveen

Zakenmasseurs heeft een pilot met stoelmassage uitgevoerd voor Yarden in Hoogeveen. Gedurende een periode van een paar maanden zijn daar behandelingen gegeven, en is onder de medewerkers een onderzoek uitgevoerd naar hun ervaringen.

Om bij de uitvaartbranche te blijven: Zakenmasseurs heeft ook jarenlang stoelmassages gegeven bij uitvaartorganisatie DELU. Die zijn later opgenomen in een organisatie uit Emmen, en toen zijn de stoelmassages in Hoogeveen helaas gestopt.

Ook voor de Gemeente Hoogeveen heeft Zakenmasseurs al regelmatig opdrachten stoelmassage uitgevoerd. In het gemeentehuis van Hoogeveen zijn we inmiddels goed bekend. In diverse locaties in het gemeentehuis van Hoogeveen hebben we al stoelmassages kunnen verzorgen voor de medewerkers.

Leuke opdrachten stoelmassage hebben we ook gedaan voor TVM: bij hen op kantoor in Hoogeveen ter gelegenheid van de aftrap van een personeelsevenement. Later ook op het TT-circuit in  Assen, bij de uitreiking van een award voor Veilige Rijder.

Verder heeft Zakenmasseurs stoelmassages verzorgd in Hoogeveen op locaties van Zorgcombinatie Noorderboog en Area Reiniging.

Een belangrijke opdrachtgever voor stoelmassages in Hoogeveen is Taxiwerq, waar Zakenmasseurs twee dagen per week de medewerkers ondersteunt met stoelmassages.