Bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage is de inzet van stoelmassage in bedrijven. Bedrijven kiezen voor bedrijfsmassage om hun medewerkers fit en gezond te houden. Bedrijfsmassage bevordert de productiviteit en zorgt dat de medewerker lekker in zijn vel zit. Eventuele stressgerelateerde klachten verminderen en de medewerker doet weer nieuwe energie op om daarmee weer aan het werk te gaan. Medewerkers waarderen het enorm dat hun werkgever goed voor ze zorgt. Het ziekteverzuim gaat omlaag. Kortom: met een geringe investering houdt u uw medewerkers in topconditie!

Preventieve bedrijfsmassage

Dit is de gebruikelijke uitvoering bedrijfsmassage van Zakenmasseurs. Uw medewerkers krijgen een behandeling stoelmassage gericht op het voorkómen van gezondheidsklachten. Regelmatig, meestal wekelijks of tweewekelijks, komt de stoelmasseur bij u in het bedrijf. Medewerkers die voor de bedrijfsmassage zijn aangemeld krijgen hun behandeling volgens een vast rooster of, indien gewenst, via intekenlijsten. De behandelingen bedrijfsmassage kunnen worden aangevuld met werkplekadvies, houdingsadvies, huiswerkoefeningen, etc. Iedere drie maanden ontvangt u een beknopte rapportage over de achterliggende periode. Tenminste 2x per jaar is er een overleg om de gang van zaken te bespreken.

Intensieve bedrijfsmassage

bedrijfsmassage stoelmassageSpeciaal voor medewerkers met acute klachten, zoals steeds terugkerende hoofdpijn, pijn in nek, schouders en armen, concentratieproblemen, etc. heeft Zakenmasseurs het traject ‘Intensieve bedrijfsmassage’ opgesteld. Uw medewerker wordt gedurende een periode van enkele weken intensief behandeld. Dit individuele traject is volledig gericht op het verhelpen van de klachten van uw medewerker. Afhankelijk van de situatie duren de behandelingen langer en/of de behandeling wordt aangevuld met andere technieken als triggerpointtherapie, Dorn-therapie, haptonomie, Medical Taping, etc. Afhankelijk van de ernst van de klachten worden de behandelingen wekelijks of 2x per week uitgevoerd. Sluit mooi aan op arbeidstherapeutische inzet van een zieke medewerker in het kader van de Wet Poortwachter.

Eenmalige opdrachten

Ontspannende behandelingen stoelmassage voor op beurzen, bedrijfsfeesten, op een klantendag, open dagen, bij vergaderarrangementen, Secretaressedag, Dag van de Leraar, etc. De behandelingen zijn gericht op ontspanning, en variëren van 5 tot 20 minuten. Dit kan variabel, bijvoorbeeld afhankelijk van de vraag, of naar keuze van de opdrachtgever. Zakenmasseurs heeft veel ervaring met dit soort opdrachten en zal u graag nader adviseren!

Bedrijfsmassage ook in uw bedrijf? Meer weten over bedrijfsmassage van Zakenmasseurs? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken!