Kracht van Zakenmasseurs

kracht van zakenmasseursWat is de kracht van Zakenmasseurs?

• Therapeutisch verantwoorde aanpak;
• Op maat gesneden dienstverlening;
• Persoonlijke benadering;
• Kwaliteit, advies en begeleiding;
• Door heel Nederland.

Kracht van Zakenmasseurs: therapeutisch verantwoorde aanpak

Zakenmasseurs biedt enkel en alleen professionele stoelmassage voor uw medewerkers. Het gaat ons niet alleen om het creëren van een ontspannen en lekker gevoel. Het gaat ons om het bieden van een oplossing, waardoor uw medewerkers zich gezonder voelen en beter kunnen gaan presteren. Onze aanpak stoelt op jarenlange ervaring, is medisch verantwoord en is zowel preventief als therapeutisch van aard.

Kracht van Zakenmasseurs: op maat gesneden dienstverlening & persoonlijke benadering

Wij draaien geen standaard massageprogramma bij uw medewerkers af. Wij kijken altijd per individu waar de belangrijkste klachten zitten en wat wij hier concreet en op maat aan kunnen doen.

Kracht van Zakenmasseurs: kwaliteit, advies en begeleiding

Ons werk bestaat niet louter uit stoelmassage. Wij gaan graag een stapje verder. Het gezonder maken van uw medewerkers bestaat naast massage ook voor een belangrijk deel uit advies en begeleiding. Ook het verbeteren van de werkomgeving en werkhouding is bekend terrein voor ons.

Kracht van Zakenmasseurs: Door heel Nederland

Zakenmasseurs beschikt over een netwerk van meer dan 200 professionele stoelmasseurs door heel Nederland. Zakenmasseurs is gevestigd in Assen, maar ons werkgebied is heel Nederland.