Zakenmasseurs

Zakenmasseurs heeft een netwerk van meer dan 200 gediplomeerde stoelmasseurs die ingezet kunnen worden voor opdrachten stoelmassage bij bedrijven. Deze gediplomeerde stoelmasseurs komen uit verschillende disciplines, waaronder:

  • fysiotherapeuten
  • massagetherapeuten
  • (sport-)masseurs
  • shiatsu-therapeuten

Voor alle masseurs geldt dat ze een uitgebreide opleiding op (para-)medisch gebied hebben afgerond, aangevuld met een opleiding stoelmassage.

Beroepsverenigingen stoelmasseurs

De gediplomeerde stoelmasseurs die door Zakenmasseurs worden ingezet zijn aangesloten bij een of meerdere van onderstaande beroepsverenigingen.
beroepsvereniging voor gediplomeerde stoelmasseursnederlands genootschap voor sportmassage ngsnederlandse vereniging van soma therapeuten nvststichting registratie beroepsbeoefenaren aanvullende gezondheidszorg srbagneuro musculaire therapeuten nederland nmtnstichting belangen associatie therapeut en consument batcnederlandse federatie gezondheidszorg nfghbo register beroepsbeoefenaren natuurlijk gezondheidszorg rbngnederlandse brancheorganisatie van sportverzorgers en masseurs nbsmvereniging van nederlandse reflexzone therapeuten vnrt

Opleiding stoelmassage

Zakenmasseurs verzorgt zelf regelmatig een cursus stoelmassage. In deze cursus stoelmassage wordt de werkwijze van Zakenmasseurs aangeleerd. De cursus wordt afgesloten met een examen stoelmassage.

Nascholing stoelmassage

Na de cursus of opleiding stoelmassage is het belangrijk dat een stoelmasseur zich blijft scholen. De Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs organiseert hiervoor ieder jaar een aantal bijeenkomsten. Veel (ex-)cursisten, maar ook andere stoelmasseurs komen graag naar deze bijeenkomsten voor het aanleren van nieuwe technieken, uitwisselen van ervaringen, etc.