Stoelmassage Assen

stoelmassage assen drentheZakenmasseurs is gestart met stoelmassage Assen. Gaandeweg heeft zich dat verder uitgebreid naar de rest van de provincie Drenthe, naar Groningen, en verder naar Overijssel, Gelderland en Utrecht.

Cursussen en nascholingen stoelmassage Assen

Zakenmasseurs geeft ook een cursus stoelmassage in Assen en Meppel. Daar komen veel mensen uit de provincie Drenthe op af. Daarom kan Zakenmasseurs veel gecertificeerde stoelmasseurs uit Assen en omstreken inzetten voor opdrachten stoelmassage!

Opdrachten stoelmassage Assen

Zakenmasseurs heeft veel opdrachten stoelmassage Assen. Klant van het eerste uur is Rouwcentrum Crematorium De Boskamp in Assen. Hier gaven wij al sinds 2006 wekelijks behandelingen stoelmassage.

Daarnaast heeft Zakenmasseurs behandelingen stoelmassage in Assen gegeven bij de Stichting Univé Rechtshulp (SUR), bij de Provincie Drenthe, bij Schilder^sCOOL (het voormalige SPOS), RTV Drenthe, en de ANWB Alarmcentrale. Bijzonder waren ook de opdrachten stoelmassage bij het Wilhelmina Ziekenhuis Assen, zoals op de Dag van de Verpleging en de Open Dag, en op de Dag van de Leidster bij de ASKA.

Op 14 september gaf Zakenmasseurs gratis behandelingen stoelmassage tijdens het Marsdijkfestival in het Anne Frankpark in de wijk Marsdijk in Assen.

Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe en heeft zo’n 67.000 inwoners. Hoewel zo’n beetje de kleinste gemeente van de provincie Drenthe is het de snelst groeiende stad van Noord-Nederland.