3e donderdag van september: Dag van de Leidster

3e donderdag van september: Dag van de Leidster

dag van de leidsterOp de Dag van de Leidster wordt ieder jaar even stilgestaan bij de leidsters en leiders in kinderdagverblijven. Een soort van moeder- en vaderdag voor deze opvang-ouders. Veel ouders reageren attent op deze dag en geven wat extra aandacht of een klein presentje. Werkgevers blijven daarbij niet achter. Vooral de laatste jaren maken zij werk van hun waardering voor leiders en leidsters.

Leidsters en leiders in kinderdagverblijven en gastouders hebben een belangrijke taak bij de opvang en opvoeding van kinderen uit talloze gezinnen. Die taak pakken ze meer dan serieus op. Het kind staat altijd op de eerste plaats. De leidsters en leiders zijn enorm betrokken bij hun werk, waarbij van hen ook veel flexibiliteit wordt gevraagd. Ouders die een keer in de file staan en daarom pas na sluitingstijd hun kind komen halen weten hoe dat kan gaan.

In het jaar 2002 is de “Dag van de Leidster en Gastouder” in het leven geroepen door de Landelijke Wervingscampagne voor de Kinderopvang. Doel was om het werk van kinderleid(st)er te promoten. Tegenwoordig wordt de Dag van de Leidster altijd gehouden op de derde donderdag van september. In overleg met diverse partijen uit de kinderopvang is besloten dat leiders en leidsters een vaste dag verdienen, waarop ouders en werkgevers hun waardering kunnen onderstrepen voor de medewerkers van de kinderdagverblijven waar hun kind(eren) naartoe gaan.

Stoelmassage op de Dag van de Leidster

Bent u nog op zoek naar een originele blijk van waardering voor de medewerkers op de Dag van de Leidster? Een heerlijk ontspannende behandeling stoelmassage van Zakenmasseurs valt zeker in de smaak als “tastbaar” blijk van waardering.

Zakenmasseurs heeft eerder stoelmassages verzorgd op de Dag van de Leidster, bijvoorbeeld in 2012 bij de ASKA in Assen.

Dag van de Leidster

De Dag van de Leidster valt altijd op de 3e donderdag van september. Bel direct met Zakenmasseurs op 06-1888 6199, en we gaan de verrassing graag voor u regelen. Niet gelukt of niet mogelijk om even zelf te bellen? Laat hieronder uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Leidsters verdienen een blijk van waardering!    Bijzondere dagen , ,
    error: Content is protected !!