Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Martin Velthuizen geeft een behandeling stoelmassage aan een verpleegkundige op de kraamafdeling van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen.Op 12 mei 2011 was het weer de Dag van de Verpleging. In opdracht van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen heeft Zakenmasseurs behandelingen stoelmassage gegeven aan verpleegkundigen en ander personeel van het ziekenhuis in Assen. Onderstaand de ervaring van de opdrachtgever:

Het thema van de Dag van de Verpleging op 12 mei 2011 in het Wilhelmina Ziekenhuis te Assen was: Feet- back.

Naast de feedback-tips die werden gegeven op de kaartjes: JIJ… maakt het verschil werden de verpleegkundigen getrakteerd op voetmassage en stoelmassage. Daarvoor kwam het Feet-backteam persoonlijk naar de verpleegafdelingen toe.

Deze bestond uit een voetmasseur, een stoelmasseur en een coördinator.

De verpleegkundigen die zich via een lijst in hun teamkamer hadden opgegeven werden bijtijds uit hun werk gehaald en genoten zichtbaar van de ontspannende massage. “Het had nog veel langer mogen duren!” en “Wanneer komen ze weer?’’ waren enkele reacties.

Kortom, het was een groot succes deze Feet-backteams naar de afdelingen te laten komen.

De teams waren mooi op tijd, ze werkten accuraat, en waren snel verplaatsbaar. Op iedere afdeling was wel een ruimte te vinden waar de massages plaats konden vinden. En de reacties waren lovend… daarom hartelijk dank masseurs namens vele verpleegkundigen en bedankt voor de prettige en goede samenwerking, namens mijzelf als organisator.

Petra de Kruijf, geestelijk verzorger WZA

Ervaringen , , , , , , ,
error: Content is protected !!