Stoelmassages bij RTV Drenthe

Stoelmassages bij RTV Drenthe

stoelmassages bij rtv drentheAls mede-Assenaar heeft Zakenmasseurs al enkele opdrachten stoelmassage verzorgd voor RTV Drenthe. In het prachtige pand aan de Beilerstraat in Assen hebben medewerkers van RTV Drenthe op de massagestoel plaatsgenomen voor een ontspannende behandeling stoelmassage.

RTV Drenthe maakt internet, radio en televisie en is de regionale publieke omroep voor Drenthe. Ruim 90 medewerkers werken dagelijks aan regionale informatievoorziening, van agenda-tips tot nieuws. De redactie en studio’s van de omroep zijn in Assen, maar verslaggevers en medewerkers zwermen uit over de hele provincie Drenthe – en daarbuiten. Website van RTV Drenthe: www.rtvdrenthe.nl.

Vanochtend bij RTV Drenthe een stoelmassage gehad. Voelde onderweg en na afloop erg goed aan. Stevig genoeg qua druk en niet gehaast gedaan. Helemaal goed! Chris Kouwenhoven, WebBeheer, RTV Drenthe

Zeer prettige ervaring, zo tijdens werktijd. Eigenlijk was het te snel voorbij.. Maar wel even echt ontspanning gehad.

Stoelmassages bij RTV Drenthe na TT en Het Leukste Dorp van Drenthe in 2013

De medewerkers van RTV Drenthe hadden een drukke tijd achter de rug. Het evenement TT vraagt veel van de medewerkers, en ook de verkiezing van Het Leukste Dorp van Drenthe was een zeer intensieve opdracht. RTV Drenthe wilde hier even bij stilstaan en de medewerkers voor die gelegenheid graag laten verwennen met een behandeling stoelmassage. Zakenmasseurs leverde de behandelingen stoelmassage in juli en augustus 2013.

Stoelmassages bij RTV Drenthe op de Dag van de BHV in 2012

stoelmassages bij rtv drentheIn 2012 besteedde RTV Drenthe in Assen extra aandacht aan de BHV’ers op de Dag van de BHV. De bedrijfshulpverleners werden verrast met een ontspannende behandeling stoelmassage van Zakenmasseurs! De verrassing was goed stil gehouden, pas op de ochtend van de Dag van de BHV werden ze geïnformeerd.

De behandelingen vonden plaats in de grote centrale hal van RTV Drenthe. Omdat hier nogal wat collega’s voorbijkwamen kwam de eerste doelstelling van de Dag van de BHV, namelijk de bewustwording bij de collega’s, goed tot z’n recht. De behandelingen werden weer zeer gewaardeerd. De medewerkers die op de stoel zijn geweest vonden het heerlijk! En zo werd ook de waardering van RTV Drenthe voor de bedrijfshulpverleners goed overgebracht.

Ervaringen , ,
error: Content is protected !!