Stoelmassage op klantendag

Stoelmassage op klantendag

klantendag

Marieke en Josje hebben prima werk geleverd op de klantendag!

Op 20 juni 2013 heeft Zakenmasseurs een opdracht stoelmassage uitgevoerd op de klantendag van Aboma in Ede. Aboma is een zakelijke dienstverlener met ruim 100 medewerkers. Aboma verzorgt keuringen, inspecties en taxaties van materieel, en ondersteunt het arbobeleid in bouwbedrijven. Aboma is ook actief op het gebied van certificering van kwaliteits- en veiligheidssystemen.

“Net een heerlijke stoelmassage gehad! Met lossere spieren en een ontspannen gevoel gaan nu de schouders weer onder het werk.”

Op het Bouw & Infrapark in Harderwijk waren de gasten van Aboma welkom voor de klantendag. Naast alle lezingen en demonstraties kregen de gasten op deze klantendag ook een behandeling stoelmassage aangeboden! Hiervan werd gretig gebruik gemaakt, en de behandelingen werden zeer gewaardeerd. Het was een prettige dag met zeer vriendelijke mensen.

Klantendag organiseren?

Gaat u zelf een klantendag organiseren en wilt u daarbij uw gasten op een originele en gewaardeerde manier verrassen? Denk dan ook eens aan stoelmassage op locatie van Zakenmasseurs! Onze ervaren en gediplomeerde stoelmasseurs geven uw bezoekers een heerlijke massage waardoor ze uw klantendag extra waarderen.

Meer weten? Neem contact op met Zakenmasseurs: telefonisch via 085‑4015 186, via e-mail naar martin@zakenmasseurs.nl of via de contactpagina. Of maak het uzelf gemakkelijk en laat Zakenmasseurs contact met ú opnemen!

    Ervaringen , , , , ,