5 oktober: Dag van de Leraar

5 oktober: Dag van de Leraar

dag van de leraarDe Dag van de Leraar is de Nederlandse variant van World Teachers’ Day. Over de gehele wereld wordt elk jaar op of rond 5 oktober de World Teachers’ Day gevierd. Ouders, leerlingen, leidinggevenden en collega’s kunnen op deze dag één of meerdere leraren in het zonnetje zetten.

Deze dag is bedoeld als een feestdag voor alle leraren in Nederland. Met de Dag van de Leraar wil de Onderwijscoöperatie het imago van het leraarsvak verbeteren en het belang van goede leraren benadrukken door de beroepsgroep op een positieve manier onder de aandacht te brengen.

Stoelmassage op de Dag van de Leraar

Veel scholen en andere onderwijsinstellingen besteden op feestelijke wijze aandacht aan de Dag van de Leraar, en organiseren op en rond 5 oktober diverse activiteiten. Zo tonen zij hun waardering voor het werk van de leraar.

Dag van de Leraar

Ieder jaar wordt de Dag van de Leraar gevierd op of rond 5 oktober. Wilt u dan de leraren en andere onderwijzers bedanken met een heerlijk ontspannende behandeling stoelmassage? Bel met Zakenmasseurs op 085-4015 186, en we gaan het graag voor u regelen. Wilt u teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter. De Dag van de Leraar 2018 wordt een dag om nooit te vergeten!

    Zakenmasseurs heeft eerder opdrachten stoelmassage verzorgd ter gelegenheid van de Dag van de Leraar, zoals bij CBO in Meppel, CBS De Marke in Glimmen (gemeente Haren, Groningen) en voor COG Drenthe in Assen.

    Bijzondere dagen , ,