Opkikkerdag met stoelmassage in Groningen

Opkikkerdag met stoelmassage in Groningen

suzanne trouwt met haar vader, later volgde de stoelmassage in groningenOp 30 augustus 2012 heeft Zakenmasseurs van harte meegewerkt aan de “Opkikkerdag” voor Suzanne en haar gezin, met een stoelmassage in Groningen.

Stichting Opkikker organiseert Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Op donderdag 30 augustus organiseerden zij een Opkikkerdag voor Suzanne (9) en haar gezin, bestaande uit vader, moeder en twee broers. Suzanne heeft een ernstige vorm van epilepsie en is verstandelijk beperkt. Ze brengt veel tijd door in het ziekenhuis en daarom is zij door het ziekenhuis aangemeld voor een Opkikkerdag: even het ziek zijn vergeten en lekker een dag met het hele gezin genieten!

Het moest een bijzondere dag worden voor het hele gezin. Een dag vol dromen die werkelijkheid worden; zoals trouwen met haar vader! Zijzelf in een pak, zoals ze wilde. De ambtenaar van de burgerlijke stand, het bruidsboeket en het trouwboekje zorgden voor een perfecte ceremonie.

Tijdens het intakegesprek gaf vader Wilco aan dat een ontspannen massage hem heerlijk zou lijken. Daar zouden we hem echt een plezier mee doen! Zakenmasseurs heeft hier graag aan meegewerkt en Wilco een uitgebreide ontspannende behandeling stoelmassage in Groningen gegeven.

Als bedankje kreeg masseur Martin Velthuizen het ‘Opkikker-speldje’. Die kun je nergens kopen, alleen maar verdienen. Daar wou Martin dus graag mee op de foto!

Ervaringen
error: Content is protected !!