Fitplein bij Waterschap Noorderzijlvest in Groningen

Fitplein bij Waterschap Noorderzijlvest in Groningen

fitplein stoelmassage

Martin geeft een medewerker een behandeling stoelmassage op het Fitplein

Op maandag 17 en dinsdag 18 juni 2013 heeft Zakenmasseurs stoelmassages verzorgd op het fitplein van het Waterschap Noorderzijlvest in Groningen. Het waterschap hield een Vitaliteitsweek, om aandacht te geven aan de vitaliteit van de medewerkers. Op de maandag van deze vitaliteitsweek was er een BRAVO Fitplein. BRAVO staat voor Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning.

“Heerlijk! Mijn rug, nek, schouders, armen en heupen zijn lekker onder handen genomen. Een kwartier van totale ontspanning ervaren, dit zou je wekelijks moeten laten doen!” Jannie van der Hoek, assistent subsidiecoördinator Waterschap Noorderzijlvest

Enerjoy uit Amersfoort heeft hiervoor enkele onderdelen ingevuld, en had Zakenmasseurs benaderd voor het leveren van behandelingen stoelmassage tijdens het Fitplein.

BRAVO-Fitplein

Enerjoy, specialist op het gebied van Voeding en Vitaliteit, had een royale stand ingericht waar de bezoekers van het fitplein heerlijke, verantwoorde ‘snacks’ konden maken. Ook kon een trajectje worden afgelegd met een zogenoemde ‘promille-bril’, waarmee het effect van een paar flinke alcoholische consumpties kon worden ervaren. Verder was er een stand voor individuele begeleiding bij het stoppen met roken, en konden de bezoekers een ‘bodyscan’ laten uitvoeren waar werd gekeken naar cholesterol, bloeddruk, gewicht, etc.

Zakenmasseurs, met twee masseurs vertegenwoordigd, verzorgde de stoelmassages. Hier was erg veel belangstelling voor. Zoveel zelfs, dat ter plekke nog een tweede dag met stoelmassages werd geboekt. Dus na het BRAVO Fitplein op maandag hadden we op de dinsdag nog een tweede ‘fitplein’ met alleen stoelmassage. Ook die lijst was al snel volgeboekt.

Zelf een fitplein organiseren?

Wilt u ook vitale medewerkers en spreekt een fitplein u wel aan? Stoelmassages van Zakenmasseurs mogen daar natuurlijk niet ontbreken! Uw medewerkers ervaren zélf hoeveel goed het doet om even een kwartiertje te ontspannen. Onze ervaren en gediplomeerde stoelmasseurs geven de bezoekers een heerlijke massage waardoor uw fitplein zeker goed bezocht wordt!

Meer weten? Neem contact op met Zakenmasseurs:
• telefonisch via 085‑4015 186
• via e-mail naar martin@zakenmasseurs.nl
• of via de contactpagina.
Of maak het uzelf gemakkelijk en laat Zakenmasseurs contact met ú opnemen!  Ervaringen , , ,
  One Comment
  1. Stoelmassage door de Zakenmasseurs was erg populair tijdens het BRAVO-Fitplein – goed gedaan, Martin & collega´s! Wij kijken uit naar meer ‘vitale dagen’ met jullie.

   Groet, Katrin Beersen
   Enerjoy | Voeding & Vitaliteit

  Comments are closed.

  error: Content is protected !!