Twente Milieu Enschede

Twente Milieu Enschede

logo twentefit twente milieu enschede almelo hengeloBegin september start een pilot met stoelmassage bij Twente Milieu in Enschede. Gedurende 12 weken krijgen 28 medewerkers van Twente Milieu om de week een behandeling stoelmassage aangeboden. Na afloop van de pilot vullen zij een enquête in, waarna de rapportage voor de opdrachtgever wordt opgesteld. Twente Milieu zorgt voor een schoon, gezond en fris Twents milieu, ook binnen de eigen organisatie. Twente Milieu heeft vestigingen in Enschede, Hengelo en Almelo.

De pilot met stoelmassage bij Twente Milieu in Enschede is onderdeel van het project TwenteFIT. Dit project brengt gezondheid en vitaliteit onder de aandacht van de 250 medewerkers van Twente Milieu, om daarmee het ziekteverzuim laag te houden. Projectleider van TwenteFIT is topschaatser Moniek Kleinsman, in 2004/2005 nationaal kampioene allround schaatsen en deelnemer aan de Olympische Winterspelen Turijn 2006.

Ervaringen , , , , , , ,
One Comment
  1. […] aansluiting op de pilot met stoelmassage in Enschede, heeft Zakenmasseurs ook stoelmassages uitgevoerd op locaties van Twente Milieu in Hengelo en […]

Comments are closed.

error: Content is protected !!