Zakenmasseurs op de IJsbaan Twente in Enschede

Zakenmasseurs op de IJsbaan Twente in Enschede

stoelmassage enschede twenteOnder leiding van topschaatster Moniek Kleinsman loopt binnen Twente Milieu het project TwenteFIT. Dit project is gericht op de gezondheid en vitaliteit van de 250 medewerkers van Twente Milieu. Op 3 oktober 2010 was hiervoor het openingsevenement, op het middenterrein van de IJsbaan Twente in Enschede. Zakenmasseurs was met drie masseurs aanwezig om de belangstellenden namens Twente Milieu een behandeling stoelmassage aan te bieden. Velen van hen hebben hun enthousiaste reactie achtergelaten in het gastenboek, dat inmiddels aan de projectleiding is aangeboden.

Enkele van de reacties:

  • Heerlijk ontspannend! Zeer professioneel en rustgevend.
  • Erg ontspannend, vooral als je stress in je lichaam hebt. Echt een aanrader.
  • Heerlijk ontspannen, vergat de tijd even. Mag wat mij betreft ook bij Twente Milieu! Is echt goed!
  • Heerlijk, ontspannend! Een aanrader! Zeker vaker doen.
  • Ik vond het heel erg rustgevend, even lekker helemaal weg en een paar minuten de boel de boel laten. Dank jullie wel.

Ook plannen voor een gezondheidsproject? Neem gerust eens contact op met Zakenmasseurs! Wij hebben al veel ervaring met dit soort evenementen en kunnen u zeker van dienst zijn met stoelmassage en andere ideeën!

Ervaringen , , ,
One Comment
  1. […] pilot met stoelmassage bij Twente Milieu in Enschede is onderdeel van het project TwenteFIT. Dit project brengt gezondheid en vitaliteit onder de aandacht van de 250 medewerkers van Twente […]

Comments are closed.

error: Content is protected !!