Stoelmassage op de New Business Fair Deluxe in Zwolle

Stoelmassage op de New Business Fair Deluxe in Zwolle

Stoelmassage op de New Business Fair Deluxe in ZwolleZakenmasseurs verzorgde stoelmassage op de New Business Fair Deluxe in Zwolle. Het was de eerste editie van dit evenement, en werd gehouden op 15 januari 2010 in de showroom van BMW-garage Oolbekkink in Zwolle. De fair werd goed bezocht en was een groot succes. Ondernemers, zakenmensen en bestuurders uit de regio konden hun bedrijf op een professionele manier presenteren en optimaal netwerken met potentiële klanten en opdrachtgevers.

Netwerken was de kern van de New Business Fair Deluxe. Ondernemers konden elkaar inspireren, ideeën uitwisselen en tot nieuwe inzichten komen. Het hoge life style gehalte, de juiste doelgroep en de uniforme en open standbouw droegen hieraan bij. Het was geen hokjesbeurs – de open stands hebben volgens de standhouders meer aantrekkingskracht voor de bezoekers.

Stoelmassage op de New Business Fair Deluxe in ZwolleHet gemixte bezoekerspubliek, bestaande uit relaties van de standhouders, BMW dealer Oolbekkink en businessclubs, maakte de beurs tot een dynamisch netwerk succes. Het doel van de dag was immers het leggen van nieuwe zakelijke contacten en het genereren van New Business. Daarbij leidde de kleinschalige en exclusieve opzet van de beurs – 33 standhouders en 1000 bezoekers – tot een overzichtelijk geheel.

Stoelmassage op de New Business Fair Deluxe in Zwolle

Zakenmasseurs stond met een aantal stoelmasseurs in een stand en gaf demonstraties stoelmassages aan de bezoekers. De hier afgebeelde foto’s zijn gemaakt door Obscura fotografie.

Nieuws , , ,
error: Content is protected !!