Stoelmassage Zwolle

stoelmassage zwolleStoelmassage Zwolle door Zakenmasseurs. U werkt voor een bedrijf in de regio Zwolle en u wilt iets doen voor de gezondheid en het welzijn van de medewerkers? En daardoor het ziekteverzuim verlagen? Op deze pagina ervaringen van klanten, informatie over de stoelmasseurs en contactinformatie.

Ervaringen stoelmassage Zwolle

Zakenmasseurs verzorgde jarenlang stoelmassage in Zwolle (bedrijventerrein Hanzeland, Noordzeelaan) en Ter Apel voor de IND (Immigratie- en Naturalisatiedienst).

“In het verleden is Martin en zijn bedrijf door de IND ingehuurd voor het uitvoeren van stoelmassages. Rond 2008 ben ik wegens rugklachten bij hem onder behandeling gekomen. Tot volle tevredenheid werd ik wekelijks behandeld door hem en zijn medewerkers. Ik vindt het nog wekelijks vervelend dat door budgetkorting bij de IND de behandelingen gestaakt moesten worden. Zakenmasseurs? Een aanrader!”
Johan Timmermans, medewerker IND Zwolle

De IND valt onder het Ministerie van Justitie. Zowel de medewerkers als de opdrachtgever waren zeer tevreden met de behandelingen stoelmassage door Zakenmasseurs.

Ook heeft Zakenmasseurs demonstraties stoelmassage Zwolle verzorgd op de eerste editie van de New Business Fair Deluxe. Deze werd gehouden in de showroom van BMW-garage Oolbekkink (tegenwoordig Dusseldorp), aan de Molenland op bedrijventerrein De Vrolijkheid in Zwolle.

Verder heeft Zakenmasseurs stoelmassages gegeven bij Regus Zwolle aan de Dr. van Deenweg (kantorenpark Oosterenk II). Ook deze behandelingen werden zeer gewaardeerd door de huurders van Regus en bezoekers van de sportschool Fit20.

Zakenmasseurs voor stoelmassage Zwolle

Zakenmasseur heeft een uitgebreid netwerk van ervaren, gediplomeerde stoelmasseurs in de regio Zwolle. Zakenmasseurs heeft regelmatig een cursus stoelmassage georganiseerd in de regio Zwolle, op cursuslocaties in Wijhe en in Meppel.

Stoelmassage Zwolle: tijd voor actie!

Wilt u echt iets bijzonders voor de medewerkers van uw bedrijf in de regio Zwolle? Iets dat zeer gewaardeerd wordt, waar medewerkers erg tevreden over zijn en dat ook nog eens helpt om het ziekteverzuim te verlagen? Maak kennis met de bedrijfsmassage (stoelmassage op locatie) van Zakenmasseurs! Wij komen graag bij u op bezoek voor een vrijblijvende demonstratie en uitleg over de mogelijkheden.

Neem contact op met Zakenmasseurs: telefonisch via 06-1888 6199, via e-mail naar martin@zakenmasseurs.nl of via de contactpagina. Of maak het uzelf gemakkelijk en laat Zakenmasseurs contact met ú opnemen!    error: Content is protected !!