Stoelmassage in Zwolle op de Familiedag

Stoelmassage in Zwolle op de Familiedag

stoelmassage in zwolleZakenmasseurs verzorgde jarenlang stoelmassage in Zwolle en Ter Apel voor de IND (Immigratie- en Naturalisatiedienst). De IND valt onder het Ministerie van Justitie. Door bezuinigingen bij het ministerie is hieraan helaas een einde gekomen. Zowel de medewerkers als de opdrachtgever waren zeer tevreden met de behandelingen stoelmassage door Zakenmasseurs.

“In het verleden is Martin en zijn bedrijf door de IND ingehuurd voor het uitvoeren van stoelmassages. Rond 2008 ben ik wegens rugklachten bij hem onder behandeling gekomen. Tot volle tevredenheid werd ik wekelijks behandeld door hem en zijn medewerkers. Ik vindt het nog wekelijks vervelend dat door budgetkorting bij de IND de behandelingen gestaakt moesten worden. Zakenmasseurs? Een aanrader!”
Johan Timmermans, medewerker IND


Stoelmassage in Zwolle

Op zaterdag 12 september 2009 was er bij onze klant de IND (Immigratie- en Naturalisatiedienst, Ministerie van Justitie) in Zwolle een ‘familiedag’. Medewerkers konden aan hun verwanten laten zien waar ze werken. Zakenmasseurs had 2 masseuses ingeschakeld om de bezoekers ook te laten ervaren hoe de medewerkers daar iedere week een behandeling stoelmassage krijgen! De behandelingen werden zeer gewaardeerd. Er was steeds een flinke wachtrij.

Ook eens kennismaken met de behandelingen stoelmassage van Zakenmasseurs? Neem vrijblijvend contact met ons op! Dat kan telefonisch via 06-1888 6199, via e-mail naar martin@zakenmasseurs.nl of via de contactpagina.

Ervaringen , ,