12 mei: Dag van de Verpleging

12 mei: Dag van de Verpleging

stoelmassage op de dag van de verplegingDe Internationale Dag van de Verpleging wordt elk jaar op 12 mei gehouden. 12 mei 1820 is de geboortedatum van Florence Nightingale, die algemeen wordt beschouwd als grondlegster van de moderne verpleegkunde.

Sinds 1965 is 12 mei International Nurses Day. Over de hele wereld is er op deze dag bijzondere aandacht voor de bijdrage van verpleegkundigen en verzorgenden aan de gezondheidszorg, en van verbetering van de kwaliteit van zorg.

Stoelmassage op de Dag van de Verpleging

Veel instellingen voor gezondheidszorg besteden er op feestelijke wijze aandacht aan en organiseren op en rond 12 mei kleine en grote activiteiten. Zo tonen zij hun waardering voor het werk van verpleegkundigen en verzorgenden. Medewerkers in de zorg zijn vaak enorm betrokken bij hun werk. Voor hen is het veel meer dan alleen een betaalde baan, het is een passie!

De Dag van de Verpleging valt altijd 12 mei. Wilt u op of rond die datum uw medewerkers in de zorg bedanken met een heerlijk ontspannende behandeling stoelmassage? Bel met Zakenmasseurs op 06-1888 6199, en we gaan het graag voor u regelen. Wilt u teruggebeld worden? Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter. De Dag van de Verpleging wordt een dag om nooit te vergeten!Zakenmasseurs heeft eerder opdrachten stoelmassage verzorgd ter gelegenheid van de Dag van de Verpleging, onder andere bij het Wilhelmina Ziekenhuis Assen.

Bijzondere dagen