Toetscombinaties in plaats van muisklikken (met spiekbriefje!)

toetsenbord toetscombinatiesOoit moest je sneltoets-combinaties uit je hoofd leren om überhaupt een computer te gebruiken. Toen kwam de muis en werden we allemaal lui. Je hoefde geen sneltoetsen meer te onthouden, je kon gewoon lekker klikken. Dat hand-oog coördinatie spelletje was een tijdje leuk, maar we ondervinden steeds meer dat het niet echt efficiënt werkt. Zo gek waren sneltoetsen eigenlijk ook weer niet. Maar welke sneltoetsen moet je nou echt weten?

Op deze pagina van Slimmerwerkencoach.nl is een selectie gemaakt van de beste sneltoetsen voor slimmer werken. Zelfs de vorm is slim. Je kunt het papier dubbelzijdig printen, in drieën vouwen en onder je toetsenbord bewaren. Begin eerst met het leren van de sneltoetsen boven de eerste vouw. Zodra je die kunt dromen, dan draai je het spiekbriefje om en ga je nog een stapje verder. Bron: Lifehacking.nl. Dit artikel is eerder geplaatst in de Zakenmasseurs Nieuwsbrief van juli 2010.

Nog veel en veel meer tips en toetscombinaties vind je op de pagina Windows besturen met toetsen van Henk Dalmolen.

Meer weten over goed instellen en gebruiken van de werkplek? Zakenmasseurs levert gediplomeerde werkplekadviseurs die u kunnen adviseren! Neem contact op met Zakenmasseurs voor meer informatie.

Bericht geplaatst door , op 25 februari 2012, in Categorie Medewerkers, Nieuws met

Tags:

One Response to “Toetscombinaties in plaats van muisklikken (met spiekbriefje!)”

You must be logged in to post a comment.