Stoelmassage in Zuidlaren bij Lentis

Stoelmassage in Zuidlaren bij Lentis

VitaLentis-dag 2014

stoelmassage in zuidlarenOok in 2014 heeft Zakenmasseurs weer stoelmassage in Zuidlaren verzorgd op de VitaLentisdag. De ‘verwentent’ was weer ingericht in de Ontmoetingskerk op het terrein. Hier konden de deelnemers even bijkomen met heerlijke paraffine-pakkingen, nagelverzorging, een hele rij schuimende en borrelende voetenbadjes en natuurlijk: stoelmassage! Zakenmasseurs was er bij, en samen met een collega hebben we de hele middag lekker staan stoelmasseren.

Verder waren er nog tafelmassages door fysiotherapeuten, een fitcheck van zorgverzekeraar IZZ en doorlopend meer en minder gezonde hapjes en drankjes.

VitaLentis-dag 2013

Op 20 september 2013 was er weer een VitaLentis-dag. Zakenmasseurs heeft ook hier weer stoelmassages verzorgd. Plaats van handeling was ditmaal de kerk op het terrein van Lentis in Zuidlaren. Met zwarte gordijnen waren hierin aparte ‘kamertjes’ gemaakt waar behandelingen stoelmassage en tafelmassage werden gegeven. Ook waren er twee manicures, en natuurlijk ook weer een hele rij voetenbadjes. In totaal zijn er bijna 300 behandelingen gegeven.

VitaLentis-dag 2012

stoelmassage in zuidlaren drentheOp 1 juni 2012 was het ‘Vitalentisdag’ – een dag van ontmoeten, bewegen, feest en stoelmassage in Zuidlaren voor het personeel van Lentis. Lentis is een organisatie voor (forensische) geestelijke gezondheidszorg en zorg voor ouderen. De hele dag stond in het teken van gezond bewegen en doorlopende ontmoetingen met collega’s in een sportieve en ontspannen omgeving. En daarna was het natuurlijk feest!

Een belangrijk onderdeel van de Vitalentisdag is altijd het volleybaltoernooi. Hieraan hebben ruim 250 medewerkers deelgenomen! Verder werd er gemountainbiket, er was een run, zumba , en nog veel meer activiteiten.

Ervaringen , ,
error: Content is protected !!