Stoelmassage bij de Provincie Drenthe

Stoelmassage bij de Provincie Drenthe

stoelmassage bij de provincie drentheOp dinsdag 5 februari 2013 had De Arbodienst een “Vitaliteitsplein” ingericht op de benedenverdieping van het Provinciehuis in Assen. In tal van kraampjes en stands konden medewerkers van de provincie Drenthe kennismaken met allerhande zaken die te maken hebben met gezondheid en vitaliteit. Wat was er zoal te doen?

  • Een alcoholparcours – ervaar de wereld door een promillagebril en merk hoe lastig het dan is om over een rechte lijn te lopen.
  • Gezonde hapjes maken – in enkele minuten een heerlijke én verantwoorde snack!
  • Voedingsquiz – hoeveel sperziebonen is 200 gram? Hoeveel suiker zit er in deze fles cola? Leg een appel, paprika, kiwi, citroen en sinaasappel eens op volgorde van vitamine C!
  • Informatie – een tafel vol met folders van het Voedingscentrum en de Hartstichting over gezond eten, gezond gewicht, enzovoorts.
  • AFP Fysiotherapie – informatie over trainings- en beweegprogramma’s voor medewerkers van de Provincie Drenthe.
  • Vitaliteitspaspoort – met behulp van vragenlijstjes (BRAVO Vitaliteitscheck) en metingen kon voor iedereen een vitaliteitspaspoort worden ingevuld met daarin de BMI, vetpercentage, middelomtrek, bloeddruk, bloedglucose en cholesterolgehalte. (BRAVO staat voor Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning. Uit de vragenlijst komen (nogal voor de hand liggende) gedragsadviezen ten aanzien van deze aspecten.)
  • Zakenmasseurs – stoelmassage bij de Provincie Drenthe.

Stoelmassage bij de Provincie Drenthe

Voor Zakenmasseurs was dit alweer de 6e opdracht stoelmassage bij de Provincie Drenthe in Assen. Zoals steeds waren de medewerkers weer erg enthousiast! We hadden uit voorzorg een intekenlijst meegenomen, zodat zoveel mogelijk medewerkers een behandeling stoelmassage konden ontvangen. Hiervan werd goed gebruik gemaakt – de intekenlijst was helemaal vol! Mogelijk gaat Zakenmasseurs in de toekomst nog meer stoelmassage bij de Provincie Drenthe verzorgen.

Ervaringen , , , , , , ,
error: Content is protected !!