Nieuwjaarsreceptie die indruk maakt!

nieuwjaarsreceptie

Een schitterend begin van het nieuwe jaar!

Januari: het nieuwe jaar is net begonnen, en we komen samen op nieuwjaarsrecepties of nieuwjaarsbijeenkomsten om elkaar het allerbeste te wensen voor de komende 12 maanden. Personeel en relaties worden uitgenodigd, er zijn toespraken, hapjes en drankjes en soms zelfs nog wat oliebollen. Een belangrijk moment om even bij stil te staan. Het nieuwe jaar biedt weer volop kansen en mogelijkheden. Een gezamenlijke bijeenkomst versterkt de onderlinge band en het ‘schouders eronder-gevoel’.

Stoelmassage op nieuwjaarsreceptie

Een behandeling stoelmassage van Zakenmasseurs is letterlijk en figuurlijk het ‘duwtje in de rug’ om uw wensen en plannen voor het nieuwe jaar over te brengen. En om die goed te laten onthouden! Als wij vragen of iemand al eerder een behandeling stoelmassage heeft ontvangen weet die persoon nog precies waar en wanneer dat was. Een behandeling stoelmassage maakt indruk en blijft iemand nog lang bij. En wat wilt u voor uw nieuwjaarswensen? Precies!

Ook voor uw nieuwjaarsreceptie?

Zoekt u een originele manier om uw personeel en relaties het jaar echt goed te laten beginnen? Een heerlijk ontspannende behandeling stoelmassage van Zakenmasseurs geeft uw nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsbijeenkomst nét dat beetje extra! Bel direct met Zakenmasseurs op 06-1888 6199 en laat u informeren over de vele mogelijkheden. Niet gelukt of niet mogelijk om even zelf te bellen? Laat hieronder uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Gelieve dit veld leeg te laten.

Bericht geplaatst door , op 6 december 2014, in Categorie Nieuws met

Tags:

You must be logged in to post a comment.