De Marskramer in Assen bestaat 25 jaar

De Marskramer in Assen bestaat 25 jaar

logo de marskramer in assenDe Marskramer in Assen is een grote openbare basisschool met circa 650 leerlingen in de wijk Marsdijk. De school bestaat dit schooljaar 25 jaar. Daarnaast wordt binnenkort de nieuwbouw voor deze school opgeleverd. De Marskramer in Assen wil dit in april 2013 uitgebreid vieren met een spetterend feest voor de kinderen. Ook komt er een reünie voor oud-leerlingen en oud-docenten.

Loterij obs De Marskramer in Assen

Voor deze festiviteiten hebben de oudervereniging en de medezeggenschapsraad een bedrag toegezegd. Ter aanvulling van dit budget organiseert De Marskramer in Assen een loterij. De hoofdprijs van de loterij is een fiets ter waarde van 700 euro, de tweede prijs een iPad en de derde prijs een spelcomputer. Daarnaast zijn er nog veel meer grote en kleinere prijzen te winnen. Deze zijn door diverse bedrijven beschikbaar gesteld.

Zakenmasseurs heeft 5 prijzen à twee behandelingen stoelmassage beschikbaar gesteld. Waarom 2 behandelingen? Eén voor de winnaar en één voor zijn/haar partner! De masseur komt bij de prijswinnaar thuis (of op een andere locatie), en geeft daar de behandelingen. De prijzen zijn verpakt in knisperend cellofaan, en er zit de nodige informatie en twee fraaie pennen bij.

De kinderen kregen op 6 november een boekje met loten mee, die ze konden verkopen aan ouders, ooms en tantes, opa en oma, de buren, etc. De verkoop liep tot 19 november.

De trekking van de loterij vindt plaats op dinsdag 27 november a.s. om 15:30 uur. Vanaf 28 november staan de winnende lotnummers op de website van De Marskramer in Assen vermeld, en op de Facebook-pagina van de school. De gewonnen prijzen kunnen vervolgens op school worden opgehaald.

Trekkingsuitslag loterij obs De Marskramer in Assen

Update 28 november 2012. De trekking is inmiddels geweest! De 5 prijzen “2 behandelingen stoelmassage” zijn gevallen op de volgende loten:

blauw 670+2, wit 725+1, rose 664+1, geel 687, wit 690

(Als achter het lotnummer +1 of +2 staat, geeft dit het aantal stempels op het lot aan.)

Heeft u een prijs gewonnen? Meldt u dan met het winnende lot op school. Daar krijgt u de prijs uitgereikt. De prijzen kunnen tot uiterlijk 31 januari worden opgehaald.

Nieuws , ,
error: Content is protected !!