Dag van de BHV

dag van de bhvDe “Dag van de BHV”, oftewel de Dag van de BedrijfsHulpVerlener, is in 2012 in het leven geroepen. Het is de bedoeling dat dit een jaarlijks terugkerend evenement wordt, op de eerste maandag van de maand november.

Op de “Dag van de BHV” wordt binnen het bedrijf, instelling of organisatie door medewerkers en leiding extra aandacht gegeven aan de collega-BHV’ers. Het doel: bewustwording bij de medewerkers dat hun collega’s die BHV’er zijn dit niet voor zichzelf zijn, maar juist voor de collega’s en bezoekers. Medewerkers van een bedrijf of instelling realiseren zich vaak niet wat de taken zijn van een bedrijfshulpverlener. Dat komt ook omdat het werk van een bedrijfshulpverlener niet direct zichtbaar is voor iedereen.

Het doel van deze dag is dus om het belang van de bedrijfshulpverlening onder de aandacht te brengen, maar ook om de BHV’ers een blijk van waardering te geven. Als de nood aan de man is verrichten ze, vaak onder moeilijk omstandigheden, heel belangrijk werk. Soms zelfs van levensbelang! Dat verdient alle lof.

Voor de Dag van de BHV is ook een aparte website in het leven geroepen: www.dagvandebhv.nl.

Dag van de BHV bij RTV Drenthe in Assen

dag van de bhv bedrijfshulpverlener rtv drenthe assenOok op het kantoor van RTV Drenthe in Assen was aandacht voor de Dag van de BHV. De BHV’ers werden verrast met een ontspannende behandeling stoelmassage van Zakenmasseurs! Het was echt een complete verrassing, pas ‘s morgens werden ze op de hoogte gebracht.

De behandelingen vonden plaats in een grote, open ruimte. Hierdoor kwam de eerste doelstelling van de Dag van de BHV, “bewustwording bij de collega’s” goed uit de verf.

De behandelingen werden ook zeer gewaardeerd, de BHVers die op de stoel zijn geweest vonden het heerlijk! En zo werd ook de waardering van RTV Drenthe voor de bedrijfshulpverleners goed overgebracht.

Dag van de BHV 2014

De Dag van de BHV valt altijd op de 1e maandag van november, in 2014 dus op maandag 3 november. Neem contact op met Zakenmasseurs op 06-1888 6199, en we gaan uw blijk van waardering voor de BedrijfsHulpVerlener graag voor u regelen. Nog makkelijker? Laat hieronder uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Gelieve dit veld leeg te laten.

Bericht geplaatst door , op 24 augustus 2014, in Categorie Nieuws met

Tags:

You must be logged in to post a comment.