ANWB Alarmcentrale Assen

ANWB Alarmcentrale Assen

Medewerker van de ANWB Alarmcentrale in Assen.Tijdens het hoogseizoen in 2012 en 2013, eind juli/begin augustus, heeft Zakenmasseurs stoelmassages verzorgd voor de medewerkers van de ANWB Alarmcentrale in Assen. Gedurende enkele weken stonden masseurs van Zakenmasseurs klaar voor korte behandelingen stoelmassage voor de medewerkers van het callcenter.

“Vandaag een heerlijke massage ontvangen bij de ANWB. Ik had een beetje pijn verwacht en misschien zelfs een misselijk gevoel na die tijd. Maar ik ging ontspannen weg met een goed gesprek achter de rug. Echt een aanrader! Dankjewel!” Angelique, ANWB Alarmcentrale Assen

Bij het callcenter komen 24 uur per dag telefoontjes binnen van mensen die voertuig- of personenhulp nodig hebben in binnen- of buitenland. De medewerkers in Assen verwerken 2,6 miljoen telefoongesprekken per jaar.

Het was steeds een erg leuke opdracht om te doen. We hadden een prima plekje in een rustig hoekje van de werkvloer: rustig genoeg om ons werk goed te kunnen doen, en tegelijk kregen wij ook wat mee van de gang van zaken bij de Alarmcentrale. Er hangt een prettige sfeer op de werkvloer.

De opdrachtgever was positief over het totaalplaatje van de uitvoering van deze opdracht: informatie en communicatie vooraf, nakomen van afspraken, de stoelmassages zelf en de terugkoppeling. Zakenmasseurs is de ANWB Alarmcentrale in Assen graag nog eens van dienst! Enkele reacties van de medewerkers:

“De stoelmassage was erg ontspannend. Een fijn ontspanmomentje tussen alle hectiek door! Bedankt!”

“Net vers van de massagestoel af en het was heerlijk! Vooral bij mijn schouders, armen en handen, merkte ik goed hoe vast dat kan zitten als je de hele dag achter een computer zit. Dan voelt zo een massage helaas alleen veel te kort.”

“Een heerlijk welkome afwisseling op het werk en fantastische ontspanning op maat tussen de inspanningen door!”

“Echt heel relaxed. Mijn nek en schouders zaten vast door heftig sporten en lichte verkoudheid. Maar na de massage is alles weer heerlijk soepel en los. Echt een aanrader!”

Ervaringen , ,
error: Content is protected !!