Zakenmasseurs feliciteert Caroline Oosterwijk

Zakenmasseurs feliciteert Caroline Oosterwijk

stoelmassage assen drenthe werkplekadviseurCaroline Oosterwijk, die regelmatig door Zakenmasseurs wordt ingezet voor stoelmassages in Groningen, is sinds kort ‘Gediplomeerd Werkplekadviseur’. Zij heeft haar Vakopleiding Werkplekadviseur bij ETOP in Nijkerk succesvol afgerond.

Een gediplomeerde Werkplekadviseur kijkt veel verder dan de standaard instellingen en werkhouding. Ook wordt gekeken naar het wettelijk kader van werkplekken, fysieke en energetische belasting, werkgedrag en nog veel meer aspecten. In de rapportage worden onder andere mogelijkheden aangedragen tot beperking van de fysieke belasting, en is aandacht voor ergonomische maatregelen.

Zakenmasseurs biedt haar klanten onder andere het traject “Intensief”. Het werkplekonderzoek is hier een belangrijk onderdeel van. Zakenmasseurs is blij met de uitbreiding van het team dat deze onderzoeken deskundig kan uitvoeren!

Belangstelling voor een werkplekonderzoek? Neem contact op met Zakenmasseurs! Wij brengen u graag in contact met Caroline.

Nieuws , , , ,
error: Content is protected !!