Tarieven stoelmassage

Tarieven stoelmassage door Zakenmasseurs.

Zakenmasseurs levert bedrijfsmassage van de hoogste kwaliteit tegen scherpe tarieven. Voor ieder budget is er altijd een passende aanbieding! Bedrijfsmassage van Zakenmasseurs is een investering die u dezelfde dag al terugverdient.

Tarieven stoelmassage

  •   Stoelmassage 15 minuten: € 13,50
  •   Stoelmassage 20 minuten: € 18
  •   Eenmalige opdrachten (beurzen, evenementen, etc.): € 50 per uur

Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw.

Stoelmassage kost tijd en geld, maar verdient zichzelf zeer snel terug! De effecten op korte termijn zijn direct merkbaar: meer energie, een betere concentratie, alert reageren, meer prestatie. De effecten op de langere termijn zijn eveneens heel duidelijk: evenwichtiger, fit, een betere gezondheid en daardoor een daling van het ziekteverzuim.

Werkgevers die investeren in deze effectieve preventie van ziekteverzuim van hun werknemers doen hiermee een goede keuze met een hoog rendement!

Fiscale voordelen

De kosten van bedrijfsmassage zijn aftrekbaar als bedrijfskosten en vallen niet onder de loonbelasting of de Werkkostenregeling als aan bepaalde voorwaarden is voldaan. De omzetbelasting (btw) over de stoelmassages is voor werkgevers aftrekbaar als voorbelasting. Op deze site vindt u meer informatie over de fiscale voordelen van bedrijfsmassage.