December: Eindejaarsbijeenkomst om te onthouden

December: Eindejaarsbijeenkomst om te onthouden

De eindejaarsbijeenkomst en het kerstpakket sluiten het jaar mooi af. Zakenmasseurs is u graag van dienst om het extra feestelijk te maken.

eindejaarsbijeenkomsten

December: tijd om stil te staan bij het afgelopen jaar en het personeel te bedanken voor hun inzet.

Eindejaarsbijeenkomst

December komt er aan en veel bedrijven organiseren een eindejaarsbijeenkomst voor het personeel. Ze blikken terug op het afgelopen jaar en heffen met elkaar het glas op de goede afloop. Dit is ook de tijd om het personeel te bedanken voor hun inzet. Vaak wordt de eindejaarsbijeenkomst afgesloten met het uitreiken van het kerstpakket.

Zakenmasseur bij eindejaarsbijeenkomsten

eindejaarsbijeenkomst provincie drenthe

De ontspannende handmassages worden altijd goed ontvangen. Hier op een gezellige eindejaarsbijeenkomst bij de Provincie Drenthe.

Zakenmasseurs kan uw eindejaarsbijeenkomst een extra feestelijk tintje geven! Dat kan bijvoorbeeld met stoelmassages. Dat hebben we eerder al eens gedaan, bijvoorbeeld bij Assurantie-Advieskantoor Brandsma in Oldeberkoop.

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Voor de Provincie Drenthe hebben we bijvoorbeeld eens een hele massagehoek ingericht waar de medewerkers ook een handmassage konden krijgen. Een handmassage duurt veel korter dan een stoelmassage. Zo konden veel mensen tóch een persoonlijke aanraking ontvangen!

Ook voor uw eindejaarsbijeenkomst?

Zoekt u een leuk idee voor uw eindejaarsbijeenkomst? Of om het uitdelen van de kerstpakketten extra feestelijk te maken? Een heerlijk ontspannende behandeling stoelmassage van Zakenmasseurs of een van onze andere behandelingen onderstreept uw blijk van waardering voor de medewerkers. Bel direct met Zakenmasseurs op 085‑4015 186, en we gaan voor u aan de slag. Niet gelukt of niet mogelijk om even zelf te bellen? Laat hieronder uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Een stoelmassage tijdens de eindejaarsbijeenkomst maakt het een jaar om nooit te vergeten!

    Bijzondere dagen ,