Eenmalige opdrachten

Eenmalige opdrachten

Stoelmassage kan bij talloze bijzondere gelegenheden worden ingezet:

  • voor uw bedrijf: op een klantendag, op feesten, vergaderarrangementen, openingen, bijzondere gelegenheden, gezondheidsdagen, jubilea, etc. Als bedankje voor uw medewerkers na een intensieve periode, reorganisatie, verbouwing, verhuizing… mogelijkheden genoeg!
  • bijzondere dagen: Secretaressedag, Dag van de Verpleging, Dag van de Leraar, enzovoort. Wilt u uw medewerkers graag eens op een bijzondere manier in het zonnetje zetten? Stoelmassage wordt altijd zeer gewaardeerd!
  • bij u in de stand op een beurs. Op beurzen presenteert u uw bedrijf. U wilt de juiste mensen spreken en een goede indruk achterlaten. De stoelmasseur van Zakenmasseurs verzorgt korte massages in uw stand, en trekt daarmee veel aandacht. De massage wordt altijd als zeer prettig ervaren, en dat geeft een positieve uitstraling aan uw presentatie!
  • evenementen: sportieve evenementen, verkiezingen, (informatie-)markten, noem maar op.

De behandelingen zijn gericht op ontspanning, en variëren van 5 tot 20 minuten. Dit kan variabel, bijvoorbeeld afhankelijk van de vraag, of naar keuze van de opdrachtgever. Zakenmasseurs heeft veel ervaring met dit soort opdrachten en zal u graag nader adviseren!

Oplossingen