Demo

Dit is een demo-omgeving om het reserveringssysteem te leren kennen. Maak gerust afspraken zoveel als je wilt, uiteraard worden deze behandelingen niet uitgevoerd of gefactureerd. Tip: geef vooral een geldig e-mailadres op, dan zie je ook wat voor mails je krijgt rondom een reservering. Dat e-mailadres zal niet voor andere zaken gebruikt worden.

Boek hier je stoelmassage!

Laden...

Met een behandeling stoelmassage gun je jezelf mentaal én fysiek een moment van diepe ontspanning. Zo haal je het maximum uit je pauze! Daarna kun je weer fris en verkwikt aan het werk.

De behandeling stoelmassage duurt 15 minuten. Dit is hoe het werkt:

  • kies de gewenste datum en tijd
  • vul je naam en e-mailadres in, en eventuele bijzonderheden
  • indien van toepassing: kies de gewenste manier van betalen:
    • vooraf met iDEAL
    • achteraf, gepast en contant of met PIN/contactloos

Je ontvangt binnen een paar minuten een mailtje met de bevestiging van je reservering. Daarin zit ook een link waarmee je de afspraak kunt annuleren. Ongeveer 2 uur vóór de geplande behandeling ontvang je nog een mailtje om je aan de afspraak te herinneren.

Wat vinden je collega’s?

Locatie: spreekkamer 2.14.

Geen geschikt moment kunnen vinden? We horen graag wanneer je het liefst een behandeling stoelmassage zou ontvangen! Laat het weten via het contactformulier! Dan kunnen we daar in de toekomst rekening mee houden.

error: Content is protected !!